Program My PA My Mentor Pengajian Kej. Elektrik / Saiful Zaimy Yahaya and Intan Rahayu Ibrahim - Yahaya, Saiful Zaimy; Ibrahim, Intan Rahayu (PKE, UiTMCPP, 2024)
Pada 13 Mei 2024 yang lalu, Persatuan Mahasiswa Kejuruteraaan Elektrik (PMKE) dibawah pengarah program Saudari Nur Huda Qistina serta penasihat program Ir. Dr. Mohd Firdaus Abdullah dan Dr. Saodah Omar telah berjaya menganjurkan Program My PA My Mentor yang telah diadakan di Dewan Besar UiTM Cawangan Pulau Pinang. Program ini telah berjaya mengumpulkan penasihat akademik (PA) bersama pelajar-pelajar dibawah seliaan masing-masing bagi keseluruhan program ijazah dan diploma Pengajian Kejuruteraan Elektrik. Program ini adalah yang ke empat dan diadakan setiap semester sejak julung kalinya diadakan pada 6 Januari 2023. Tujuannya adalah untuk mengeratkan hubungan antara PA dan pelajar supaya peranan PA dapat dioptimakan terutamanya dalam peningkatan pencapaian akademik pelajar. Program ini telah dirasmikan oleh YBrs. Prof. Madya Ir. Dr. Nor Azlan Othman iaitu Ketua Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik UiTM Cawangan Pulau Pinang.