Training Basic PLC Siemens Simatic Step 7 Workshop (TIA Portal) / Abdul Malek Saidina Omar and Siti Safurra Sharipudin - Saidina Omar, Abdul Malek; Sharipudin, Siti Safurra (PKE, UiTMCPP, 2024)
Bengkel "Training Basic PLC" telah dianjurkan dengan matlamat utama untuk memperkasakan kemahiran Penolong Jurutera PKE dalam mengendalikan pelajar semester akhir. Bengkel ini dirancang khusus untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan bagi mengoperasikan dan mengatur program peralatan PLC yang dihasilkan oleh SIEMENS, dengan fokus utama kepada keluarga PLC SIEMENS S7.