Majlis sambutan hari raya Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE) 2024 / Rosfariza Radzali and Anith Nurani - Radzali, Rosfariza; Abd Rashid, Anith Nurani (PKE, UiTMCPP, 2024)
Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri anjuran Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE) telah diadakan pada 26 April 2024, bersamaan 17 Syawal 1445H, di Tingkat 7, Blok Perdana. Majlis dimulakan dengan ucapan aluan oleh Ketua Pusat Pengajian PKE iaitu Prof. Madya Ir. Dr. Nor Azlan Othman bagi mengalu-alukan kehadiran semua tetamu. Majlis bertambah meriah dengan kehadiran Tuan Rektor UiTM Cawangan Pulau Pinang iaitu Profesor Dato' Ir. Dr. Hj. Ahmad Rashidy Bin Razali.