Program PKE Indoor Games 2024 / Intan Rahayu Ibrahim - Ibrahim, Intan Rahayu (PKE, UiTMCPP, 2024)
Program "Indoor Games" PKE 2024 telah berjaya dianjurkan pada 11 Mac 2024 di Laman Siswa, Kompleks Perdana. Program yang dianjurkan oleh Unit Sukan PKE dengan kerjasama pensyarah PKE, ini bertujuan untuk merapatkan hubungan antara staf melalui aktiviti sukan. Antara sukan yang dipertandingkan ialah badminton, ping-pong, catur, dart, dan karom.