Bengkel Baik Pulih Kabel Dan Kerosakan Kecil Peralatan Makmal Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE) / Abdul Malek Saidina Omar - Saidina Omar, Abdul Malek (PKE, UiTMCPP, 2024)
Program “Bengkel Baik Pulih Kabel dan Kerosakan Kecil Peralatan Makmal Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE)” telah diadakan pada 22 Februari 2024 di Makmal PCB. Bengkel ini dianjurkan dengan tujuan untuk mengenal pasti dan membaiki peralatan makmal yang mengalami kerosakan kecil dan boleh diperbaiki secara manual. Program ini telah melibatkan para Penolong Jurutera dari PKE yang bertanggungjawab dalam menjalankan baik pulih terhadap peralatan yang sering digunakan oleh pelajar semasa sesi kuliah. Ini merupakan langkah proaktif untuk memastikan peralatan makmal sentiasa dalam keadaan yang optimum dan dapat digunakan semula dengan segera.