E-Buletin ACIS UiTMCPP edisi 2024 / Shahirah Said - Mohd Radzi, Hisyam (Unit Penerbitan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), 2024)
Edisi E-Buletin 2024 ACIS UiTMCPP kali ini memfokuskan kepada empat tema utama iaitu pencapaian kualiti yang telah dicapai, aktiviti kolaboratif akademik bersama pihak luar UiTMCPP, aktiviti yang telah dijalankan pada tahun 2023 dan penulisan wakaf ilmu daripada kalangan asatizah ACIS UiTMCPP.