Kunjungan pengurusan tertinggi ACIS ke UiTM Cawangan Pulau Pinang / Shahirah Said - Said, Shahirah (Unit Penerbitan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), 2024)
Pihak UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menerima kunjungan rasmi Pengurusan Tertinggi ACIS, Shah Alam. Kunjungan yang berlaku pada 13 Oktober 2023 telah berlangsung di Bilik Mesyuarat Pejabat Rektor, UiTM Cawangan Pulau Pinang sekitar jam 9 pagi. Kunjungan ACIS telah disambut oleh YBhg Prof. Ir. Dr Hj Ahmad Rashidy bin Razali (Rektor UiTM Cawangan Pulau Pinang) dan barisan Jawatankuasa Eksekutif Negeri (JKEN) UiTM Cawangan Pulau Pinang. Turut menghadiri perjumpaan ini ialah Ketua Pusat Pengajian dan semua pensyarah ACIS UiTMCPP.