Penyeliaan pascasiswazah / Shahirah Said - Said, Shahirah (Unit Penerbitan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), 2024)
Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menganjurkan kolokium dan Defence Research Proposal (DRP) yang bertujuan untuk membantu penyediaan kajian dan tesis pelajar calon Ph.D. Program ini memberi peluang kepada pelajar untuk membentangkan penyelidikan mereka serta menerima maklum balas yang konstruktif daripada panel penilai yang berpengalaman.