Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM Cawangan Pulau Pinang 2023 / Shahirah Said - Said, Shahirah (Unit Penerbitan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), 2024)
Sekalung tahniah buat para pensyarah Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), UiTMCPP yang telah menerima anugerah dalam pelbagai kategori di Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTMCPP bagi tahun 2022. Majlis tersebut diadakan pada 1 Disember 2023 bertempat di Dewan Besar UiTMCPP.