Program Read@UiTM PTAR Seri Iskandar 2022 / Muhamad Azim A’nsori - A’nsori, Muhamad Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.