Program Open Day PTAR kampus Seremban / Syaiful Hisyam Saleh - Saleh, Syaiful Hisyam (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.