Mobile Library @ PTDI2U anjuran Perpustakaan Tun Dr Ismail cawangan Johor kampus Segamat 12,14, 21 Jun 2022 / Roslan Mohd Nor - Mohd Nor, Roslan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.