Konsultasi pelupusan rekod/fail jabatan dengan bahagian pentadbiran / Rafidah Muhamad Sam - Muhamad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.