Taklimat kesedaran Kesihatan UiTMCT: Teknik asas pertolongan cemas / Abdul Hadi Idris - Idris, Abdul Hadi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.