Kunjungan pelajar Universitas Islam Sultan Agung (UNISSULA), Semarang, Indonesia ke perpustakaan cendekiawan UiTM cawangan Terengganu / Abdul Hadi Idris - Idris, Abdul Hadi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.