Pameran Maya: Majlis istiadat konvokesyen Universiti Teknologi MARA (UiTM) / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.