Program kunjung hormat PTAR bersama akademi pengajian islam kontemporari (ACIS) / Hazlin Ibrahim Khan - Ibrahim Khan, Hazlin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.