Program Live@PTAR segmen Bicara Buku- Southeast Asian Martial Arts: A Unique and Complex Cultural Phenomenon / Nor Hafizah Md Hanafiah - Md Hanafiah, Nor Hafizah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.