Digital Library Chit Chat: #4 eSport / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.