Kunjungan hormat PTAR ke atas pengarah, Bahagian Hal Ehwal Islam (BHEI) / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Jun 2022.