Projek Anonymous Outreach: menggunakan Gather untuk sokongan kaunseling dan rakan sebaya / Noor Azli Affendy Lee and Muhammad Aiman Abdul Halim - Affendy Lee, Noor Azli; Abdul Halim, Muhammad Aiman (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Projek Anonymous Outreach merupakan satu inisiatif yang dilancarkan oleh Persatuan Bahasa Inggeris Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan kerjasama Unit Kaunseling dan Kerjaya UiTMCPP. Program ini berlangsung dari Oktober 2022 hingga Januari 2023 dengan matlamat menyediakan platform maya yang selamat untuk para mahasiswa membincangkan isu-isu kesihatan mental mereka tanpa pendedahan identiti masing-masing.