Projek Rumah Kebajikan Angkat Penyayang UITMCPP 2023 / Noor Azli Affendy Lee and Wan Noorli Razali - Affendy Lee, Noor Azli; Razali, Wan Noorli (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Projek Rumah Kebajikan Angkat Penyayang UiTMCPP adalah satu inisiatif yang diperkenalkan oleh Kelab Budi Penyayang Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Program ini bertujuan untuk memberikan sokongan dan bantuan jangka Panjang kepada Rumah Kebajikan Anak Kesayangan di Permatang To'Kandu, Permatang Pauh, Pulau Pinang. Melalui aktiviti sukarelawan yang penuh dengan semangat dan dedikasi, projek ini berjaya memberikan impak yang positif kepada komuniti yang memerlukan.