Program jalinan kasih bersama Persatuan Sahabat Kanak-Kanak Kanser Wilayah Utara (FOCCAN) 2023 / Siti Asmah Mohamed … [et al.] - Mohamed, Siti Asmah; Wan Mohammad, Wan Anisha; Idris, Nur Azimah; Samsudin, Norshuhada; Mustafa, Farah Hayati (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Sebuah program khidmat Masyarakat yang bertemakan jalinan kasih di bawah anjuran Jabatan Sains Komputer dan Matematik (JSKM) telah diadakan julung-julung kalinya pada 9 Jun 2023 yang lalu bertempat di Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Program jalinan kasih ini merupakan program khas yang digerakkan bersama Persatuan Sahabat Kanak-kanak Kanser Wilayah Utara (FOCCAN). FOCCAN ialah sebuah persatuan sahabat kanak-kanak kanser Wilayah Utara yang ditubuhkan khas bagi memberi sokongan kepada ahli keluarga serta kanak-kanak penghidap kanser.