Alumni Coffee Break: sesi ramah mesra bersama alumni UITMCPP / Irina Mohd Akhir … [et al.] - Mohd Akhir, Irina; Syed Hamzah, Syarifah Atifah; Abd Ghani, Kay Dora; Rozli @ Rosli, Mohd Ikmal Fazlan; Abd Rahman, Rabiatul Adawiyah; Muhamad Pengiran, Nurwahida (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Di bawah projek Alumni naungan Pejabat Jaringan Industri dan Alumni (PJIM&A) UiTMCPP, program selingan utama Program Alumni Fun Run UiTM 2023, iaitu “Program Coffee Break” telah diadakan di Kafe He & She berhampiran Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Ramai Alumni UiTM telah berjaya dikumpulkan dan dihadirkan bagi memberi sokongan dalam penganjuran projek "Suai Kenal dan Ramah Mesra bersama Alumni." Penasihat dan AJK Persatuan HATSS telah sama turut menjayakan program "Alumni Coffee Break" ini.