Penyerahan sumbangan buku wakaf kepada PTAR UiTM cawangan Melaka kampus Jasin / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.