Kursus asas pengurusan rekod & fail kepada pegawai rekod jabatan (PRJ) & pembantu tadbir rekod jabatan (PTRJ) / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.