Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] - Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah; Hussin, Shahril; Bibit, Nur Syahira; Zaeimoedin, Teku Zariff (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Pada tanggal 30 November 2023, berlangsungnya program Knowledge Transfer Programme (KTP): Malaysian Heritage Cuisine yang diadakan di SMK Dato’ Kailan, Kepala Batas, Pulau Pinang bagi memenuhi pembelajaran SULAM HTC556 Food and Society bagi pelajarpelajar Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Seramai enam (6) orang dari program pertukaran pelajar dari Universitas Ciputra, Surabaya, Indonesia turut terlibat, menjadikan keseluruhan 18 orang pelajar dan tiga (3) pensyarah yang terlibat dalam menjayakan program ini.