Penang Civil Engineering Student’s Society (P’CES) Clubhouse 2023: program kepimpinan jatidiri dan USR bersama penduduk dan jawatankuasa masjid / Ts. Fairus Azwan Azizan, Mohd Zaini Endut and Ts. Zanariah Abd Rahman - Azizan, Fairus Azwan; Endut, Mohd Zaini; Abd Rahman, Zanariah (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2024)
Pada 24 hingga 26 November 2023, program P’CES Clubhouse telah dianjurkan di Pulau Pangkor, Perak oleh Penang Civil Engineering Student’s Society (P’CES).