Program Mobile Library: Book2U@PST di Fakulti Sains Komputer & Matematik / Nor Hafizah Md Hanafiah - Md Hanafiah, Nor Hafizah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.