Syabas PTAR atas penerimaan dua anugerah khas di persidangan tahunan pustakawan Malaysia 2022 (PTPM) / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.