PTAR Berjaya mengekalkan audit bersih dalam sesi pengauditan luar bagi tahun ke-17 / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.