Sistem PRIMe bersama warga Fakulti Sains Komputer & Matematik UiTM Shah Alam / Nor Hafizah Md Hanafiah - Md Hanafiah, Nor Hafizah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.