Live@PTDI program bersama penulis buku Muhammad bukan pendusta: membongkar fitnah dan pembohongan atas nama Nabi Muhammad S.A.W / Roslan Mohd Nor - Mohd Nor, Roslan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.