Transkrip wawancara bersama Doktor Mohd Zulkifli Abdul Rahim aktivis OKU / Iman Amalin Azmin and Tengku Nur Azilah Akma Tengku Jelani - Azmin, Iman Amalin; Tengku Jelani, Tengku Nur Azilah Akma (Perpustakaan Tengku Anis, 2024)
Transkrip yang ditulis ini mengandungi temubual bersama seorang tokoh yang bernama Dr Mohd Zulkifli Abdul Rahim antara Tengku Nur Azilah Akma Binti Tengku Jelani dan Iman Amalin Binti Azmin. Temubual ini dilakukan adalah untuk mengetahui tentang perkhidmatan beliau dalam kerjayanya sebagai aktivis Orang Kurang Upaya dan sebagai pakar Terapi Carakerja. Dr. Mohd Zulkifli Abdul Rahim yang juga Ketua Unit Transformasi Orang Kurang Upaya (OKU) merangkap Penyelaras Kluster OKU Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM), dipilih sebagai penerima Anugerah Tokoh Aktivis Cakna OKU peringkat Negeri Kelantan sempena Sambutan Hari OKU Muqarrabun Negeri Kelantan. Beliau menerima anugerah tersebut sebagai pengiktirafan atas sumbangan beliau dalam program pemerkasaan OKU yang dijalankan di USM kerana memberi manfaat kepada kebanyakan golongan OKU di Kelantan. Dr. Zul Rahim telah membawa lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam bidang Terapi Carakerja dan telah bekerja dengan individu yang kurang upaya dart semua peringkat umur, mulai dari bayi baru lahir hingga warga emas. Setelah menamatkan pengajian PhD pada tahun 2012, beliau telah memainkan peranan utama dalam menubuhkan pelbagai program Transformasi Kurang Upaya. Tugas Dr Mohd Zulkifli Rahim tidak hanya terhad kepada jawatan sebagai Terapi Carakerja, tapi juga berkhidmat sebagai seorang pendidik di Universiti Sains Malaysia Kampus Kelantan. Jejak hidup dan pencapaian beliau boleh memberikan inspirasi kepada semua orang.