Bicara ramadan: mencari magfirah dan rahmat Allah / Muhammad Shafiq Amirullah - Amirullah, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.