Read@UiTM: Tazkirah Ramadhan: Ramadhan…Kusambut kehadiranmu / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.