Sesi eLibrary Outreach bersama warga UiTM cawangan Terengganu / Abdul Hadi Idris - Idris, Abdul Hadi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.