IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.4/2022 April / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran April 2022.