Lawatan penandaarasan Seksyen Projek Khas Hab Pendidikan Tinggi Pagoh ke PTAR Kampus Puncak Alam / Nur Fatihah Muhamad - Muhamad, Nur Fatihah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2022.