Taklimat literasi maklumat minggu Edu 5.0 PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin / Ilya Nur Fateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2022.