Majlis penyampaian sijil plus tahfiz UiTMCJ - Ali, Nurul Badriyah; Abdul Rashid, Khadijah Amira; Hashim, Nazrudin (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2025)
Seramai 17 orang pelajar yang berjaya menamatkan hafazan 30 juzuk Al-Quran, seorang pelajatr yang menamatkan 25 juzuk dan dua orang pelajar lagi yang berjaya mencapai 22 juzuk diraikan dalam Majlis Penyampaian Sijil Plus Tahfiz UiTM Cawangan Johor