Selamat datang dan selamat bertugas / Noor Azliza Aziz - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2022.