Kunjungan hormat PTAR ke pejabat dekan Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2022.