Pameran maya: Sejarah mata wang Malaysia (duit syiling dan wang kertas Malaysia lama) - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Februari 2022.