Taklimat perkhidmatan perpustakaan digital bersama coordinator program francais universiti antarabangsa Qaiwan, Iraq - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Februari 2022.