Pra bengkel kajian semula perancangan strategik PTAR Shah Alam tahun 2022 - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Februari 2022.