Bengkel pemantapan penulisan dalam penerbitan akademik / Jamal Othman - Othman, Jamal (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Unit Penyelidikan dan Penerbitan, Jabatan Sains Komputer & Matematik (JSKM), UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menganjurkan satu bengkel pada 13 September 2024 (Jumaat) yang merupakan suatu perkongsian (talks) yang telah dijemput khas penceramah jemputan dari UiTM Cawangan Perlis. Perkongsian ini telah dijalankan secara atas talian melalui platform GMeet. Perkongsian pertama telah disampai oleh Ts. Dr Zulaiha Ahmad, Pensyarah Kanan, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KPPIM). Beliau berkongsi ilmu berhubung Tips Mudah & Cepat Penerbitan Artikel Di Jurnal Berindeks. Perkongsian kedua telah disampaikan oleh En Mohammad Hafiz Ismail, Pensyarah Kanan, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (KKPIM). Tajuk perkongsian beliau adalah Kelebihan Penggunaan Applikasi ChatGPT (Premium). Sesi perkongsian ini dipengerusikan oleh Ts. Dr Syarifah Adilah Mohamed Yusoff yang bertindak sebagai moderator