Putera puteri Nabi Muhammad S.A.W / Farah Hayati Mustapa - Mustapa, Farah Hayati (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Nabi Muhammad S.A.W. mempunyai 4 orang anak perempuan dan 2 orang anak lelaki daripada isterinya Saidina Khadijah binti Khuwailid r.a. Manakala seorang lagi anak lelaki daripada isterinya, Maria binti Syam’un al-Qibtiya r.a.