Kenal pakaian tradsional kaum India / Azlina Mohd Mydin and Syarifah Adilah Mohamed Yusof - Mohd Mydin, Azlina; Mohamed Yusof, Syarifah Adilah (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Pakaian adalah sesuatu yang dipakai bagi menutupi anggota badan. Setiap pakaian mempunyai tujuannya tersendiri mengikut kaum dan agama. Berikut merupakan pakaian tradisional bagi kaum India di negara kita. Kesemua pakaian tersebut merupakan pakaian tradisional yang dipakai semasa majlis perkahwinan dan musim perayaan