IQRA': Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak bil.1/2022 Januari / Perpustakaan Tun Abdul Razak - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
IQRA Buletin Perpustakaan Tun Abdul Razak mengandungi maklumat serta aktiviti yang telah dijalankan daripada Perpustakaan UiTM.